Kaj in kako delam?

TE ZANIMA KAJ IN KAKO?

Težko si predstavljam, da bo kdaj kaj dosti drugače. Da bo življenje kdaj bolj umirjeno, da ne bom vsakodnevno izpostavljena pritiskom, hitenju in priganjanju sebe in drugih. Pa vendar lahko poskrbim zase!  Pravzaprav moram, če želim poskrbeti za druge. Vsak dan kakšno minuto ali dve, čez 14 dni že 10 minut, čez mesec 15 minut. Kar naenkrat ugotovim, da nihče ni prikrajšan zaradi tega, ker sem si vzela čas zase.

 

Sama niti ne opazim. Pa mi otrok pove, da ne izgledam več “stalno zaskrbljena”, “kot da je nekaj hudo narobe”, “žalostna”.

Manj stvari me “vrže iz tira”, ne razburjam se več za malenkosti, bistveno manjši čustveni odziv doživljam tudi za “hujše” stvari,..

Kdaj se je to zgodilo? Čez noč? Niti ne. Naučila sem si vzeti malo časa zase in ostali v družini to spoštujejo brez pripomb. Naučila sem se stresati s sebe napetosti in zakrčitve na nežen, varen način in po svoje. Naučila sem se poslušati telo. Bolj čutim in občutim kaj mi pripoveduje. Naučila sem se zaznati razburjenje in umiriti svoje odzive.

Še vedno se učim. Vsak dan. In vsak dan je lažje. Zabavno. Zanimivo.

 

Te zanima? Pridruži se mi! Malo poglej kaj in kako delam, potem me pokliči, lahko mi tudi napišeš pismo. Se vidiva na naslednji delavnici!

 

uravnoteženost

Kaj se dogaja na delavnicah ? Že berem

Ti je ljubše da delava sama ? Že berem

Ste v prijaznem podjetju ?  Že berem

Srečujemo se 1x tedensko ! Že berem